LIITY JÄSENEKSI

Kivisalojärjestelmään (osuuskunta) ja Kivisalon yhteisökylään liittyy tasaisesti uusia jäseniä. Jäsenenä liityt mukaan maan laajuiseen toimintaan, joka tarjoaa etuja jäsenilleen arjessa ja elämässä:

  • rakentaa omakotitalo Kivisalon yhteisökylään
  • tehdä työtä osuuskunnassa
  • nauttia jäsenille suunnatuista eduista, joita on sovittu suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa
  • olla mukana rakentamassa uudenlaista tapaa omistaa, tehdä työtä ja elää.

Oikeudet tuovat myös vastuuta: yhdessä luomme todeksi kestävää kumppanuutta, toinen toistamme, itseämme ja ympäristöämme kuunnellen ja kunnioittaen.

Huomaa, että sinun ei tarvitse asua tai toimia Kivisalon yhteisökylässä, vaan osuuskunnan jäsenyys on maailmanlaajuinen, asut kaupungissa tai ulkomailla, yksin tai yhdessä. Useimmat osuuskunnan jäsenistä asuvat ja toimivat ympäri Suomea. Erityisesti haemme asukkaita Kivisalon yhteisökylään Kuopioon ja jäseniä osuuskuntaan, jotka haluavat toimia kivisalojärjestelmässä. Yhteisen toiminnan taustalla ei ole poliittista, uskonnollista tai muuta ideologiaa vaan tavallinen suomalainen elämäntapa. Toimintaan osallistumisen aktiivisuuden valitset itse.

Portaat jäsenyyteen alkavat tukiyhdistysen jäsenyydestä. Tutustu toimintaan osallistumalla esimerkiksi Kivisalon yhteisökylän tapahtumiin. Osasta tapahtumia tiedotetaan  Facebookissa. Kivisalon yhteisökylässä on toimintaa myös tapahtumien ulkopuolella! Ole omatoiminen, lähesty meitä. 

Jäseneksi liittyminen alkaa Kivisalon yhteisökylän tukiyhdistyksen jäseneksi littymällä. Maksa 20 euron vuosittainen jäsenmaksu tilille:  

FI27 5397 0820 0205 19
Kivisalon yhteisökylän tuki ry

Ilmoita nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi viitteessä. Lähetä tämän lisäksi sähköposti asiakaspalveluun tai soita asiakaspalvelunumeroomme ilmoittaen kiinnostuksestasi. Jäsenmaksun maksaneet pääsevät käyttämään näitä kotisivuja laajemmin. Jäsenet liitetään automaattisesti sivuston käyttäjiksi ja käyttäjätunnus ilmoitetaan sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan!